2011. március 28., hétfő
PfujPorcukorLinzerKornyika
Hozza>
50 dkg liszt
30 dkg sutomargarin
14 dkg porcukor / barna cukrot zuztam porrrrra
1 csomag vanilias cukker
3 tojassargaja..
1 citrom reszelt heja / nem volt eppeg citrom,ezert par csepp citromle..
izles szerinti lekvar a tolteshez.. / itt Nagymammer baracklekvar
Igy keszul>
FONTOS..mindent gyorsan...ezert praktikus elokesziteni mindent ugyesssssen..
GYorsan a hozzavalokat beleborit nagy talba es osszedolgoz >)
Cipo alakuva formaz,foliaval fed,es hutoben pihentet egy oracskat..
Addig keres alkalmatossagot format szurkalni..
Egy ora elteltevel kivesz,fel centisre nyujt es tetszoleges formaval kiszaggat..
Elorottyantott sutoben 180 fokon kb 10,15 percig sut..
Kihult linzereket lekvaroz, osszetapaszt csinosra..nem baj ,hogy nincs porcukora tetore,es benne a sok cukor,igy is tadaaaaam.
Masnapra meg megnagyobb TADDAAAM.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése